Header smal
Tekst

de Kinderpodcast Battle

En toen… was er de Kinderpodcast Battle! Een wedstrijd die draait om de leukste en origineelste podcast gemaakt door JOU. Maak zelf een online radioprogramma over jouw favoriete onderwerp uit de geschiedenis. Praat over de Romeinen of de oude Grieken, over de eerste man op de maan of die keer dat we Europees kampioen voetbal werden. Klets met je opa over zijn kindertijd, of interview jouw buurman die toevallig alles weet over de eerste computer. We dagen je uit om je eigen draai te geven aan het thema van de Kinderboekenweek ‘En toen?’.

Media
Meisje luistert naar podcast
Tekst

Hoe werkt het?


We hebben de Battle verdeeld in twee leeftijdscategorieën: groep 5/6 en groep 7/8. Per categorie kiest de organisatie uit de inzendingen de vijf beste podcasts. Daarna is het aan het publiek én de vakjury. Zij bepalen samen wie er wint. Maak je samen met je vrienden of klasgenoten een podcast? Hartstikke leuk! Als jullie inzending de beste is, wint de inzender de prijzen. 

 

Jury

Tekst

Stemmen

Van 7 tot en met 18 september kun je stemmen op jouw favoriete podcast. Deze stemmen van het publiek tellen we op bij de stemmen van de vakjury: samen bepalen zij wie per leeftijdscategorie de Battle wint!

 

Stemmen

Media
Jongen maakt podcast