Kinder Podcast Battle
Tekst

We hebben een winnaar!

Er is een winnaar voor de Kinderpodcast Battle 2021! Een wedstrijd die draait om de leukste en origineelste podcast gemaakt door kinderen van groep 6, 7 en 8.

Luister hieronder naar de winnende podcast, waar leerlingen op verschillende manieren vertellen wat ze later willen worden en waar ze van dromen. De podcast is gemaakt door groep 7 & 8 (2020-2021) van basisschool St. Jozef in Someren-Heide. 

 

Geluidsbestand

 

Linker kolom

de Kinder podcast Battle

Worden wat je wil... Weet jij al wat je wil worden? Podcastmaker misschien? Of iets heel anders? Bespreek het in je eigen podcast! De Kinderpodcast Battle is een wedstrijd die draait om de leukste en origineelste podcast gemaakt door JOU. Maak een online radioprogramma, upload 'm en maak kans op leuke prijzen!

 

Meedoen

Middelste kolom
Image
Rechter kolom

Het thema

We dagen je uit om een podcast van max. 5 minuten te maken die past bij het thema van de Kinderboekenweek: ‘Worden wat je wil’. Ontdek beroepen waarvan je niet wist dat ze bestonden, vraag je ouders naar wat zij vroeger wilden worden of bedenk een heel nieuw soort beroep. Het kan niet creatief of verrassend genoeg.

Benieuwd hoe je een podcast maakt? Lees alle tips!

Media
Kinder Podcast Battle - Doe mee!
Tekst

prijzen & jury

Vindt de jury jouw podcast de beste? Dan krijg je een rol in de podcast Leesbeesten & Luistervinken, de allerleukste kinderboekenpodcast. Hier gaan kinderen in gesprek met schrijvers en illustratoren. Ook win je een workshop podcasten voor jouw hele klas!

dit is de jury